Български
English

За нас

Автентичния български фолклор, ритуали и обичаи, темпераметно поднесени от ансамбъл за народни песни и танци, завладяват духа и превръщат посещението в ресторант-градина „Воденицата“ в незабравимо преживяване.

Уютният салон на ресторанта, условно разделен на три части, разполага с 200 места, а слънчевата градина е с 250 места и детски кът.

Отлично приготвените ястия, чудесно представят българската кухня и задоволяват вкуса както на българските, така и на безброй чуждестранни гости. Менюто съдържа голям брой традиционни български ястия, сред които таратор, отлична бобена салата, кьопоолу, качамак, мешана скара, но се слави и с подбрани специалитети, един от които – агнешко по Гергьовски.

Богатата и с вкус подбрана колекция от маркови вина и ракии прави ресторант „Воденицата“ оазис за ценителите на добрите напитки.

Обслужването е на изключително високо ниво.

Всяка вечер от 21:00 часа започва програма представена от оркестър, изпълняващ прекрасните български народни песни, а фолклорен ансамбъл за народни танци, създава настроение и забава за гостите. От първите топли дни на пролетта до последните през есента, в градината на ресторанта се изпълняват нестинарски танци, в които хора изпадат в транс, ходейки боси по жарава.

Потопете се в уюта на българския бит!